Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Το έλαβα το μήνυμα..εντάξει, όλα καλά!

Επιστολή προς τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

''31/05/2016

Καλημέρα σας

Είχα λάβει απαντητική επιστολή από εσάς πριν μερικούς μήνες (01/16), σχετικά με τη κατάσταση των αποτρεπτικών πασάλων στην οδό Περραιβού. Να σας ενημερώσω (αν και δεν νομίζω ότι δεν το γνωρίζετε), ότι πλέον είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί έστω κι ένας άθικτος πάσαλος (στην ουσία έχουν εξαφανιστεί). Γίνεται κατανοητό, ότι δεν έχει υπάρξει η παραμικρή παρέμβαση εδώ και 5 μήνες.
Παράλληλα θα ήθελα να ρωτήσω, για πoιό λόγο τόσα χρόνια δεν έχουν τοποθετηθεί πάσαλοι στo πεζοδρόμιο από την πλευρά της τάφρου στην οδό ''Δήμου Τσέλιου''; Είναι επικίνδυνο, μιας και οι πεζοί αναγκάζονται να περπατούν στο δρόμο.
Ευχαριστώ για τη τυχόν προσοχή σας'



Είχε σταλεί ανάλογη επιστολή και τον περασμένο Ιανουάριο...

Σήμερα έλαβα την δεύτερη απαντητική επιστολή (στον ενικό φυσικά, για να υπάρχει και μια οικειότητα....)



Όπως βλέπετε, οι απαντήσεις είναι πανομοιότυπες αποδεικνύοντας περίτρανα ότι αυτούς τους 5 μήνες δεν ασχολήθηκε κανείς με το θέμα.



Περραιβού


Δήμου Τσέλιου






Σχόλια