Ετελείωσε....ετελείωσε...!

Εικόνα
Στις αρχές της χρονιάς, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου μας, επισκεφθήκαμε την υπεύθυνη στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου (στην Αγγελάκη). Μας διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα του σχολείου μας (1ο Πειραματικό Γυμνάσιο) είναι ήδη γνωστά και έχει δρομολογηθεί η επίλυση τους.... Εμείς ως σύλλογος, αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βάψουμε, τον Μάρτιο, την (χρονίζουσα άθλια κατάσταση) εξωτερική όψη του κτιρίου ( https://bit.ly/36H3hMn ) και να περιμένουμε τις παρεμβάσεις που μας διαβεβαίωσαν.... Εκείνο το διάστημα επισκέφθηκε το σχολείο και αντιδήμαρχος, ο οποίος ιδίοις όμμασι είδε την κατάσταση του προαύλιο χώρου και δήλωσε έκπληκτος (!!) για την κατάσταση του. Λίγες μέρες μετά ήρθαν και δύο κάδοι ανακύκλωσης που είχαμε ζητήσει.... Το πλάνο έλεγε ότι θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης στην οδό Δαγκλή και της μετατροπής της σε πεζόδρομο/δρόμο ήπιας κυκλοφορίας , για να μπορέσουν να μπούνε φορτηγά έτσι ώστε να γίνει ασφαλτόστρωση της αυλής αλλά και να επ

Γυρνώντας από τις δουλειές στο κέντρο της πόλης, οι ''εντυπώσεις'' μου......

Λ. Στρατού: Το οτι υπάρχει λεωφορειόδρομος το καταλαβαίνεις μόνο από τη σήμανση και τη διαγράμμιση...Κατα τ' άλλα...τι είχαμε, τι χάσαμε!

Π. Συνδίκα: Διπλοσειρές κι από τις δυο πλευρές. Στην ουσία μια λωρίδα στη μέση για να δικαιολογεί απλώς τον χαρακτηρισμό ''δρόμος''.

Μ. Μπότσαρη: Το ίδιο με παραπάνω.....

3ης Σεπτεμβρίου (μπροστά από το Δημαρχείο): Παρκαρισμένα επάνω στις διαγραμμίσεις

Αγγελάκη: Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. Οι διπλοσειρές παραμένουν...Τα αυτοκίνητα κινούνται μέσα στο λεωφορειοδρομο...Και καποιες μηχανες και περιπολικα της αστυνομιας που είδα, απλώς έκαναν βόλτες.

Εθν. Αμύνης: Στρίβοντας απο την Εγνατία προς τον Λευκό Πύργο, αρχίζει το πάρτυ...Ειδικά μετά τη Σβώλου, τέτοιο χάλι σπάνια βλέπεις...Η απορία μου είναι, εκει μπροστά στην ''Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών'' η λωρίδα γι' αυτούς που θέλουν να στρίψουν αριστερά στη 'Ν. Γερμανού', που πήγε;;;;;

Παπαναστασίου: Παρκαρισμένα επάνω στη διαχωριστική λωρίδα

Γ. Παπανδρέου (πρ. Ανθέων): Παρκαρισμένα επάνω στη λεωφορειολωρίδα.

Δελφών (από Κωνσταντινουπόλεως μέχρι Φλέμιγκ): Νομίζω οτι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αδελφοποίηση με τη Τρίπολη της Λιβύης ή το Κάιρο...Οι συνθήκες είναι ακριβώς οι ίδιες.
Αρχαιολογικού Μουσείου: Διπλοσειρα κι απο τις δυο πλευρές...Μόνο κάνοντας ''ζιγκ-ζαγκ'' περνάς...

Β. Όλγας: Τριπλοσειρές παντού....

Και μόνο που τα γράφω...κουράστηκα. Φτάνει.

Σχόλια